Velkommen til bålbrenning

Vi er nå godt inne i 8. året med bålbrenning for Nord-Norge-banen. Den nye jernbaneutredningen er snart ferdig, og denne høsten blir svært viktig for utfallet av jernbanevedtaket.

Derfor inviterer vi til utvida bålbrenning ved Målselv Varde lørdag 29. juni klokken 14:00. Denne gangen er styret i Tromskomiteen for jernbane og medlemmer fra Tromsø kommunes jernbaneutvalg også tilstede. De vil informere om kommende aktiviterer/aksjoner for å fronte behovet for jernbane. I tillegg blir det bålkaffe og litt å bite i. Møt fram og vis samhold og styrke i kravet om framtidsretta og klimavennlig transport også i nord – til beste for landsdelen og dermed for Norge!

Bli med på et engasjerende bålbrenningsmøte!

Arrangør:

Tromskomiteen for jernbane

Tromsø kommunes jernbaneutvalg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *